DATARAMA

Facts om Jakob Stegelmann

August 10, 2015
Selvportræt af Jakob Stegelmann, tegnet m. Deluxe Paint III på Amiga 500.

Jakob Stegelmanns computer har ikke nogen disk; han kan huske indholdet af alle sine filer i binær. Når han skal bruge en fil taster han den bare ind igen. Han taster iøvrigt hurtigere end en SSD kan læse, så faktisk sparer han tid.


Jakob Stegelmann har altid ret. Faktisk peger nye opdagelser fra kvantefysikken på at hvis Jakob Stegelmann hypotetisk set tog fejl, så ville tid-rum-kontinuumet vride sig sammen og universet ville omorganisere sig med tilbagevirkende kraft, så han alligevel har ret.


Engang indgik Jakob Stegelmann og Superman et væddemål om hvem der var stærkest. Taberen skulle gå med sine underbukser udenpå tøjet.


Darth Vader ved det ikke, men faktisk er det Jakob Stegelmann, der er Luke Skywalkers far.


Engang stillede Gandalf op mod Jakob Stegelmann i en dyst på viden.

Det er derfor, Gandalf altid går med en høj grå dosmerhue.


Grunden til at Gandalf ikke går med hat efter sin tilbagekomst efter faldet med balroggen, er at Jakob Stegelmann mente han havde fortjent en level up. Til gengæld mistede Gandalfs hår resten af sin farve, da han efter sin Balrog-fight ankom til Valinors bredder og fik øje på Jakob Stegelmann der stod og ventede på ham.


Den oprindelige arbejdstitel på Christopher Nolans film "The Dark Knight" var "Et par dage i Jakob Stegelmanns liv".


Hvem ville vinde hvis Jakob Stegelmann mødte Chuck Norris in-game?

Det er et tåbeligt spørgsmål, der ca. svarer til "hvem ville vinde i en episk deathmatch mellem Optimus Prime og Finn Nørbygaard".


Grunden til at computerspil ikke automatisk gennemfører sig selv når Jakob Stegelmann sætter sig ved skærmen er at de ikke tør kede ham.


Jakob Stegelmann har gennemført World of Warcraft.

På en 8-bit Nintendo-konsol.

Det tog ham en formiddag.


Grahams tal, som er så stort at det ikke ville kunne skrives i det observerbare univers selv hvis man kunne skrive et ciffer på hver eneste elementarpartikel (selv hvis man skriver i opløftningsnotation, og selv hvis hvert ciffer er 1 Planck-volumen stort), blev oprindeligt lavet som en måde at approksimere Jakob Stegelmanns IQ.

Ved et pudsigt sammentræf er det også hans high score i Tetris.


Jakob Stegelmann kender alle snydekoder til alle spil, inklusive skak, fodbold, kryds-og-bolle og vandpolo. Ligesom undertegnede samler han nemlig på ubrugelig viden.


Da han var 4 år gammel byggede Jakob Stegelmann en fuldt fungerende TARDIS i Lego - i naturlig størrelse.


Jakob Stegelmann bruger aldrig God Mode i computerspil. Gud bruger dog nogle gange Jakob Stegelmann-Mode.


NSA læser dine mails.

Jakob Stegelmann plejede at læse NSAs mails, men det gider han ikke mere — de skriver aldrig noget om tegneserier, computerspil eller Star Wars.


Nogle mennesker bruger passwords.

Nogle mennesker bruger passphrases.

Jakob Stegelmann bruger et episk passmanuskript på 721 sider, der indeholder et storslået screenplay til en film hvori klimakset er en kolossal deathmatch mellem Godzilla, Optimus Prime, Indiana Jones, Kejser Palpatine, Superman, Doktoren, Lex Luthor, samtlige X-Men, Sauron, Egon Olsen, Dr. Manhattan og hele besætningen fra USS Enterprise NCC-1701. At indspille den ville kræve et special effects-budget der ca. svarer til Kinas bruttonationalprodukt.


Engang stillede Jakob Stegelmann op mod hele Dalek-imperiet i en Tekken-dyst.

Taberen skulle bære rundt på en lokumssvupper resten af sine dage.


I fysikken er Planck-tiden defineret som den tid, det tager lyset at bevæge sig 1 Planck-afstand, og betragtes af nogle fysikere som det kortest mulige tidsinterval.

Det er også hvor lang tid Chuck Norris kunne klare sig mod Jakob Stegelmann i et spil Street Fighter II.

Han brugte alle sine continues.

 
Powered by Plutonium